Radna subota

Reading Time: 2 minutes

Na moju veliku zalost, drustvo se jucer ipak pojavilo u uredu i to samo par minuta prije nego sto sam se mislio poceti pakirati :-(. Malo su mi zaboravili spomenuti da ce doci tek u podne dok sam ja poduzeo herojski napor (uz odredjenu griznju savjesti) da se tamo nacrtam u 10.
No dobro, namjeravao sam ostati do cca 3 popodne i onda ih lijepo pozdraviti. Kako to obicno biva, zaglavio sam s necim i ne supijevsi rijesiti otisao u hotel malo iza 7 kao, tamo ce mi ici bolje. Nakon kratke setnje i smazanog sendvica, gnjavio sam se s istom stvari do 3 ujutro – bez uspjeha. Cini se da sam nasao ono sto svi vole – bug.
Uz gore spomenuti sendvic, nasao sam lokalni pandan McDonaldsa (Baguette) koji uz ostalo prodaje Lavazzu 🙂 pa sam se pocastio s trostrukom kavicom za van.
Tu sad dolazi moje mjerilo skupoce/jeftinoce svake zemlje – cijena kave. U doticnoj Baguette kava kosta 1,2 TD (pa puta malo vise od 4 kuna). U mom hotelu pak, ista ta Lavazza (iz istog onog instant aparata “na cartridge” a ne pravog espresso aparata kosta 3,5 TD!
S obzirom da to smatram totalnom svinjarijom, odlucio sam biti najveca svinja u svinjcu i lijepo se usetati s tim istim trostrukim espressom u hotel. Pa neka me tuze.
Ono za sto nemam vanjsku alternativu je internet. Na poslu imam vezu na ali je toliko spora i nestabilna da ju eventualno koristim za citanje mailova s posla i to preko web sucelja.
U hotelskom predvorju postoji Business centar gdje se besplatno moze koristiti internet no kako je moja komocija bezgranicna a i nemalo sam se razmazio u Danskoj s besplatnim ADSL-om u hotelskoj sobi, danas sam se pocastio s 24-satnim “sobnim” internetom koji je umanjio moj budzet za nemalih 20 TD.
Nedjeljno jutro je provedeno u lunjanju po Medini, tj. starom gradu no o tome vise mozda kasnije ili sutra jer bi se sad ipak trebao malo primiti posla.
U medjuvremenu par slikica opaljenih s 11-og kata

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Leave a Reply

Your email address will not be published.